Wannes

Wannes is één van de oprichters en dus logischerwijze ook één van de voorzitters van DWAH. Gedreven door zijn eindeloze passie voor MINI-Coopers, hij bestuurt er zelf eentje , is hij één van de stuwmotoren achter onze organisatie. Wanneer hij gevraagd wordt hoe het allemaal begon, start hij de historiek steevast met: “Het begon allemaal tussen pot en pint …” maar naar eigen zeggen vinden de beste ideeën daar hun oorsprong.

Brecht is de tweede voorzitter van onze organisatie.  Zonder zijn initiatief was er nooit sprake geweest van DWAH. Zoals het oorspronkelijke idee voor het evenement, komt Brecht vaak thuis van een lastige werkdag met een hoofd boordevol ideeën voor DWAH, het ene idee misschien al wat meer uitvoerbaar dan het andere. Brecht staat al jaren in voor het parcours en kan ondertussen een uitstekende referentie voorleggen op vlak van oriëntatie, tekstverwerking en bolletje-pijl zoektochten.

Brecht
Labbe

Jürgen, a.k.a. Labbe, is net als Wannes de trotse eigenaar van een MINI-Cooper. Sinds jaar en dag is hij de vaste webmaster van onze organisatie. Ook de inschrijvingen en het informaticadepartement van onze organisatie neemt hij graag voor zijn rekening. Op de dag van het evenement zelf vind je hem bijna altijd terug achter de lens van zijn fototoestel.

Oorspronkelijk vervoegde Stijn deze groep als begeleidend motorrijder tijdens het evenement. Een taak die hij, tot op vandaag, nog altijd heel graag op zich neemt. Verder houdt hij zich graag bezig met het parcours en het aan elkaar knopen van losse eindjes. Hoewel hij zelf eens graag achter het stuur van een MINI kruipt, vindt hij het ook leuk om op het evenement zelf te zien hoe, zoals hij het zelf zegt, vele kleine autootjes een groots evenement mogelijk maken.
Stijn

Stephanie werd sinds werkjaar 2015-2016 lid van ons bestuur. Al jaren was ze achter de schermen actief en konden we op haar rekenen om er telkens opnieuw een geslaagde editie van te maken. Stephanie legt zich vooral toe op onze fondsenwerving en heeft hierin reeds enkele zeer grote successen behaald. Ze staat ook in voor de administratieve ondersteuning. Onder het motto “Put your money where your mouth is” steekt ze telkens letterlijk en figuurlijk de handen uit de mouwen om haar doel te bereiken.

Els is wat we noemen onze grafisch vormgever. Samen met Bianca zorgt ze ieder jaar voor een affiche en flyers om ‘u’ tegen te zeggen. Tijdens het werkjaar staat Els ook in voor de inschrijvingen en het bijhouden van de mails. Ze zorgt ook voor de doorstroom van informatie over het evenement naar ons publiek, hierdoor zijn Facebook, Twitter, fora en andere sociale media niet langer veilig voor de nieuwsflashes van Els.

Els

Lieselot werkte de eerste twee jaren enkel mee op de dag van het evenment zelf. Algauw kreeg ze de smaak te pakken en in het derde werkjaar werd ze volwaardig lid van de organisatie. Volgens haar motto ‘klein maar dapper’ probeert ze bij te springen waar nodig. Lieselot is niet op haar mondje gevallen, en sinds kort probeert ze  met deze eigenschap de website te voorzien van enkele gevatte tekstjes.

   
   
Wim werd ook tijdens ons zesde werkjaar lid van het bestuur. Wim had al verschillende keren meegereden toen hij besloot de andere kant van de organisatie te leren kennen en ook zijn schouders onder Driving With A Heart te zetten. Ondertussen staat hij bij ons reeds bekend als het manusje van alles.